Welkom bij Motorlijn Holland, de specialist op het gebied van motor- en scooterheftafels. Levering en installatie binnen en buiten Nederland!

Sinds Januari 2022 heb ik, Ed van Nieuwenhuizen, Motorlijn overgenomen. Zelf ben ik al jaren actief in de motorsport, niet alleen op de weg, maar ook in het zand met een enduro motor. Daar rijd ik minimaal 1 keer per jaar een rally mee in het buitenland. Zelf klussen aan motoren doe ik regelmatig waardoor ik weet hoe belangrijk een goede heftafel is. Een heftafel zorgt ervoor dat je met de juiste lichaamshouding comfortabel kan sleutelen.

Naast het leveren van heftafels doen wij ook aan onderhoud en keuringen. Goede kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, daar kunt u op rekenen. In de webshop zijn naast motor- en scooterheftafels nog verschillende producten en accessoires te vinden voor uw heftafel. Bepaalde producten zijn op bestelling in elke Ral kleur te bestellen, zodat u de heftafel zo passend mogelijk kan maken voor in de werkplaats. Let op, dit moet op bestelling waardoor de levertijd langer kan zijn.

Heeft u een heftafel besteld? Dan kunt u hem door ons laten installeren op de voor u gewenste plek. De lift wordt inclusief muurbeugel, voor de bediening, en rubberen kabelgoot geplaatst. De heftafel wordt geheel gebruiksklaar voor u neergezet waardoor u meteen aan de slag kan. De prijzen hiervoor staan beschreven in de webshop.

Benieuwd hoe de heftafel werkt? Neem dan een kijkje via de link ( (174) Motorlijn Moto Lift 500 – YouTube ) om een impressie te krijgen van de Motorheftafel ML500. Wilt u een heftafel voor meer dan 550 kg, dat kan! Daar hebben wij de Motorheftafel ML900 voor (https://motorlijn.nl/product/motorheftafel-ml900/). In de filmpjes is ook het gebruik van onze accessoires uit de webshop te zien waardoor u een realistische impressie krijgt. Meer weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Foto van Ed van Nieuwenhuizen 2

Bedrijven waar motorlijn geleverd heeft

A3 motoren foto 3

“Motorlijn heeft in de werkplaats van RN Motoren 2 motorheftafels Moto-Lift ML900 geleverd.”

RN Motoren / Sint Nicolaasga
WERKPLAATS GOEDHART MOTOREN4

“De monteurs van Goedhart motoren in Bodegraven werken op niveau met de motorheftafels van Moto-Lift.”

Goedhart Motoren / Bodemgraven
Werkplaats Harley Davidson Amsterdam Rotterdam

“Harley Davidson dealers maken nu gebruik van de motorheftafels ML900 Moto-Lift.”

Harley Davidson dealer / Amsterdam en Rotterdam

Kwaliteit die je merkt

Je wilt altijd kunnen vertrouwen op je gereedschap. Bij Motorlijn ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij werken alleen met bekende en betrouwbare merken. En onze heftafels worden standaard geleverd met het CE keurmerk.

Contact

Contactformulier

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij reageren zo spoedig mogelijk.

  Foto van Ed van Nieuwenhuizen Transparant

  Ed van Nieuwenhuizen
  Eigenaar

  Jagerserf 61
  3851SM Ermelo
  info@motorlijn.nl
  +31 6 52834093