Welkom bij Motorlijn wij hebben 1 januari 2022 een nieuwe website en de naam is ook aangepast omdat wij ook meer buiten Nederland gaan leveren gaan wij verder met de  naam Motorlijn Holland.

En ik wil mijzelf ook meteen even voorstellen mijn naam is Ed van Nieuwenhuizen woon in Harderwijk en ben 58 jaar ben ook al jaren met motorsport bezig en ben zelf ook nog actief op de weg en in het zand met een enduro motor waaronder 1 keer per jaar een rally in het buitenland.

Ik ga per 1 januari de werkzaamheden voor de motorheftafels langzaam aan van Dirk overnemen omdat dit zijn gezondheid niet meer toelaat, maar Dirk blijft wel op de achtergrond wel actief meedenken en helpen als dat nodig is.

Dirk blijft wel zijn motor en bandenservice doen op het vertrouwde adres Jagerserf 61 in Ermelo en voor een afspraak kan u hem bereiken op 06-15340255

En wat wij uiteraard niet aangepast hebben is de kwaliteit en service van onze producten en ik ga zelf ook meer keuringen en onderhoud uitvoeren op de al geleverde heftafels bij bestaande klanten, en we hebben bij de webshop wel een aantal producten en diensten toegevoegd zoals o.a bepaalde producten op elke Ral kleur te bestellen dit wel op aanvraag ook nog een paar leuke en handige dingen om het gebruik van uw lift zo makkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u de motorheftafel door ons laten installeren op de plek waar u wenst dan word de lift inclusief muurbeugel (voor de bediening) en rubberen kabelgoot voor de kabels geplaatst en geheel gebruiksklaar neergezet (voor de prijs zie de webshop)

Foto van Ed van Nieuwenhuizen 2

Bedrijven waar motorlijn geleverd heeft

A3 motoren foto 3

“Motorlijn heeft in de werkplaats van RN Motoren 2 motorheftafels Moto-Lift ML900 geleverd.”

RN Motoren / Sint Nicolaasga
WERKPLAATS GOEDHART MOTOREN4

“De monteurs van Goedhart motoren in Bodegraven werken op niveau met de motorheftafels van Moto-Lift.”

Goedhart Motoren / Bodemgraven
Werkplaats Harley Davidson Amsterdam Rotterdam

“Harley Davidson dealers maken nu gebruik van de motorheftafels ML900 Moto-Lift.”

Harley Davidson dealer / Amsterdam en Rotterdam

Kwaliteit die je merkt

Je wilt altijd kunnen vertrouwen op je gereedschap. Bij Motorlijn ben je verzekerd van topkwaliteit. Wij werken alleen met bekende en betrouwbare merken. En onze heftafels worden standaard geleverd met het CE keurmerk.

Contact

Contactformulier

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier, wij reageren zo spoedig mogelijk.

  Foto van Ed van Nieuwenhuizen Transparant

  Ed van Nieuwenhuizen
  Eigenaar

  Jagerserf 61
  3851SM Ermelo
  info@motorlijn.nl
  +31 341-750 957